16.12.2017 RTK3 c/o Tanja Pulkkinen

Uutiset 2017

Näyttely rintamalla kun ei suurempaa menestystä tänävuonna tullut, niin päätetään vuosi sitten uuteen koulutustunnukseen RTK3. Agilityn puolella on ollut tämä vuosi aika hiljainen, johtuen pennuista ja sektio haavan hitaasta paranemisesta. Pirre on täyttänyt tänä vuonna marraskuussa 6-vuotta. Meillä on vielä agility "uraa" jäljellä ehkä vuosi-kaksi. Taidetaan myös panostaa hieman enemmän rally-tokon treenaamiseen ja suuntana mestari luokka. Vaikkakin suunnattomasti ärsyttää lajilla rahastus uuden lisenssin myötä, joka vuonna 2018 tulee pakolliseksi mikäli mielii kisata lajissa.

Vähän, hyvin vähän on Gitin kanssa treenattu perustottelevaisuutta ja vähän agilityä. Toko ryhmiä on todella huonosti Keski-Suomessa tarjolla. Eikä pk-puolen koulutusryhmiäkään  ole (tai minä en ainakaan niistä tiedä mitään). En tiedä mitä Keski-Suomen palveluskoirayhdistys tekee nykyään, mutta kurssi tarjonta on kuivunut kyllä kasaan. Tuntuu vähän kurjalta, kun haluaisi pennun kanssa tutustua lajeihin ja treenata, mutta omat taidot ei tarpeeksi pitkälle riitä. Rally, agi ja "hienosti hihnassa" kursseja löytyy kyllä ihan kivasti, mutta perus toko on "katoava luonnonvara". Aika näyttää, mitä sitten pennun kanssa harrastetaan. 


16.12.2017 Rally-toko kisat Saarijärvi. Tuomari: Fiia-Maria Kivioja. Voittaja luokka pistein 95/100 RTK3. 

25.11.2017 Rally-toko kisat Jyväskylä. Tuomari Taru Leskinen. Ei ollut meidän päivä. Rata meni huonosti, uusin ainakin pariin otteeseen kyltit. Koira oli jotenkin vetämätön ja kuski huolimaton ja jännittynyt. Lopuin viimein koira poistui käytösruutu alueelta ennen kuin suorittava koirakko oli kytketty. Hylätty suoritus siis.

8.-10.12.2017 Helsingin Voittaja näyttelyt. 8.12. tuomari: Leila Kärkäs Pirre Vak2, eri, sa PN4. 8.12. tuomari: Simon Sim Pirre Vak3, eri 10.12. tuomari: Micael Laub Pirre Vak2,eri. 

Mutta mikä oli reissussa hienointa, "Nuuskis" MG`s Air Bubble kävi avaamassa näyttely uraansa lauantaina Messukeskuksessa järjestetyssä pentunäyttelyssä. Voi kuinka pentu voi esiintyä kauniisti ja näyttää niin sievältä. Nuuskis sijoittui pienissä pennuissa Pek3. Ihanaa Jonna, että lähdit.


14.10.2017 Jyväskyän Kansainvälinen koiranäyttely. Pirre Vak 1, Eri, Sa, PN3 ja Vara-Cacib. Tuomari Francesco Cochetti, Italia. Siinä olikin tämän vuoden ensimmäinen näyttely. Seuraavaksi sitten Helsinkiin.


7.10.2017 Agility kisat Jyväskylä. Ei paljoa tuloksilla juhlittu. Kovat oli kierrokset ja se kyllä näkyi ettei olla 5 kuukauteen tehty agilityä. 25-hyl-hyl oli päivän kuvio. Kivoja ratoja oli kuitenkin Mika Kangas tehnyt. Ensimmäisiksi radoikseen.


30.9.2017 Rally-toko kisat Tampere. Tuomari Taru Leskinen. Voi 93p. Sijoitus 2. Saatiin Pirren kanssa peruutuspaikka Tamskin juhla-kisoihin toiselle radalle. Ja meni kyllä hienosti. Yhden liikkeen uusin, yhdessä annoin liian ison vartaloavun ja yksi vino perusasento.Meillä maahan meno tuotaa propleemaa, kun se tehdään liikkeestä tai seisomisen kautta. Tuppaa tekemään istumisen kautta...


16.9.2017 Rally-toko kisat Laukaa. Tuomari Minna Hillebrand. Voi 84p. Siljoitus 1. Pikkuvirheillä ensimmäinen hyväksytty tulos Pirrelle Rally-tokon voittaja luokasta.


17.6.2017 Pennut syntyivät! 2 urosta ja 2 narttua. Kaikki red & tan väreissä. Valitettavasti kaikki ei mennyt niinkuin "strömsössä". Kaksi pennuista saapui maailmaan sektiolla, yksi viidestä pennusta oli menehtynyt. Tällä hetkellä laatikossa siis tuhisee neljä pentua.


9.6.2017 Kävästiin röntgenissä. Pentuja näky viisi kappaletta. Kaikilla pennuilla on jo alustavasti kodit.


10.5.2017 Käytiin tiineysultrassa ja Pirre on tiineenä. Meille tulee pentuja!! Arviolta viikolla 24-25. Mikäli olet vailla harrastuskoiraa, ota pian yhteyttä!


18.4.2017 Pirre on astutettu. Mennään ultraan viikolla 19.

9.4.2017 Korkattiin Rally-Tokon Voittajaluokka. Hirmusen hyvällä fiiliksellä ja draivilla vedettiin, mutta ohjaaja töpeksi käytösruudussa ja lähti sieltä liian aikaisin pois! Suoritus Hylätty. Kylläpä otti pattiin. Ilman käytösruutua pisteitä olisi ollut plakkarissa 94.

5.3.2017 Agility kisat Jyväskylä. Kolme rataa ohjaaja flunssassa ja koira yli-vireessä. 2 x hylätty rata ja B-rata 20 rv ja sijoitus 5. Mutta olihan mukavia ratoja, tuomarina Sari Mikkilä.

13.2.2017 Uros valinta päivitelty pentue sivuille. Nyt odotellaan juoksuja huhtikuulle.

21.1.2017 Agility kisat Kuopio. 2 x hylätty. Eli kokemuksia hakemassa.